KANGEI SUSHI & CURRY HOUSE

KANGEI SUSHI & CURRY HOUSE Kangei Sushi Bar

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 1044 reviews
21 Jan 2021 at 21:56 Zoals steeds, snelle service, uiterst vers en heerlijk!
21 Jan 2021 at 19:37 Super lekker wok
21 Jan 2021 at 5:56 Rode curry and tikka massala saus zeer gelijkend van smaak. Tip: plaats sushi niet bij de warme gerechten
19 Jan 2021 at 21:32 Superlekker .
17 Jan 2021 at 19:46 Hier bestellen we graag. Heel lekker. Meer dan voldoende en op gevraagd uur geleverd.
17 Jan 2021 at 12:15 Bestelling verkeerd aangekregen. Na telefonisch contact krijgen we als antwoord dat we het mis hebben en de bestelling wel juist is. zeer teleurstellend. Na vele bestellingen gedaan te hebben, was dit de laatste keer. Klant = leugenaar? Absurd
16 Jan 2021 at 8:53 Heel vriendelijk bediening, gemakkelijk parkeerplaats bij afhaling, en mijn order was op tijd klaar voor afhaling, top service en super lekker!
15 Jan 2021 at 21:04 Superlekker, eerste keer besteld... hier komen we zeker terug! Ook meer dan voldoende
12 Jan 2021 at 1:00 heel lekker!! top
11 Jan 2021 at 17:45 Altijd zeer lekker en zeer vlug. Meestal krijgen we ook een of twee extra rsushi rollen
9 Jan 2021 at 22:58 1/3e van de bestelling ontbrak. Na telefonisch informeren bij het restaurant werd de telefoon onbeleefd gewoon neergelegd.. terwijl we heel duidelijk maakten dat we super tevreden waren van het eten, zoals steeds maar er gewoon een bestelling (28eur) ontb